Djevojčica (3) se slomila kada je saznala da je njen tata oženjen (VIDEO)

3-godišnja djevojčica želi se udati za svog tatu, no slomila se kada je shvatila da je već oženjen. Njezina je reakcija dragocjena!

Veza koju dijele kćeri i očevi zaista je posebna. Otac je često uzor za muškarca kakvog kćer kasnije u životu traži. On je također uzor za ponašanje prema ženama.

Nije nimalo iznenađujuće da se mnoge malene djevojčice žele udati za svog tatu. To je sigurno istina za 3-godišnju Bellu Atkinson.

Nedavno je u javnost izašla preslatka snimka na kojoj se Bella jako razočarala kada je saznala da je njezin tata već zauzet.

Bella jako voli svog tatu, Matta. On je zaista predivan otac te joj daje svo svoje vrijeme i pažnju.

Bellina mama, Jenna, je opisala njihov odnos: „On ju uči o prirodi, uči ju kako da bude snažna i neustrašiva, ali je ujedno i njezin model u njezinom salonu za uljepšavanje gdje dobiva manikure i frizure. Također se jako vole maziti i paziti jedno drugo. Svaki put kada čuje da on dolazi s posla Bella odmah trči do vrata te nisam sigurna tko je od njih sretniji kada se ugledaju.“

Budući da je Bella već našla savršenog muškarca, ona je odlučila udati se za njega kada odraste. Samo što je ispalo da je taj muškarac zapravo već zauzet. Njezine snove je potpuno srušila slika s vjenčanja njezinog tate i mame.

Jednog je dana Bella uočila tu sliku na zidu. Na njoj su bili Matt i Jenna na dan svog vjenčanja. Bella je odjednom shvatila da je njezin tata već oženjen.

„Ti i tata ste oženjeni?“, upitala je mamu.

Jenna je potvrdila, a Bellina reakcija bila je jednako srceparajuća koliko i smiješna. Na snimci se može vidjeti kako Bella razmišlja te napokon dolazi do zaključka da je tata samo jedan, a mama ga je već uzela sebi.

Za sada su Bella i Jenna odlučile dijeliti Matta dok Bella ne odraste dovoljno da si nađe nekog drugog.

„On je definitivno postavio ljestvicu jako visoko za bilo kojeg muškarca koji će uči u njezin život u budućnosti“, rekla je Jenna.

Koliko god su tužne Belline suze, nema sumnje da će ona jedan dan pogledati tu snimku i dobro se nasmijati.