Beba je bila u opasnosti od gušenja, no doktor je učinio nevjerovatno (VIDEO)

Bebe okrenute na zadak su inače u opasnosti od gušenja prilikom poroda jer im iz maternice prvo izlaze noge, a nakon toga glava.

Dolazak djeteta u obitelj jedna je od najuzbudljivijih stvari u životu svake majke, ali ujedno može biti i vrlo stresan događaj. Mnogo je stvari koje mogu poći po krivu, a jedna od njih je i beba koja i pred porod nije okrenuta glavom prema dolje, tj. okrenuta je na zadak.

Takav je slučaj i ove majke.

Kada su Vanessa i Nick Fisher saznali da im je beba okrenuta na zadak pokušali su sve domaće lijekove kako bi to pokušali promijeniti, ali ništa nije uspjelo.

Vanessa je rekla: „Pokušala sam puštati glazbu kroz slušalice u mojih džepovima kako bi beba postala radoznala i okrenula se prema dolje. Pokušala sam ležati naopako na dasci za peglanje, ali ništa nije upalilo.”

Tada je upućena liječniku Fredericku Cummingu.

On je došao provjeriti može li ikako okrenuti bebu. Nick, Vanessin suprug, je snimio cijeli taj događaj. Liječnik je rukama izvana uspio okrenuti bebu, a sve se jasno vidi na snimci.

Vanessa je rekla: „Osjetila sam malenu bol. Bila sam jako iznenađena lakoćom kojom se sve dogodilo te sam odahnula jer je beba bila dobro nakon svega toga”.

Bebe okrenute na zadak su inače u opasnosti od gušenja prilikom poroda jer im iz maternice prvo izlaze noge, a nakon toga glava.

Par je podijelio navedeni video koji je postao vrlo popularan. Njihova beba, Ashton Nathaniel Fisher, rođen je kod kuće bez ikakvih komplikacija.