VELIKA KLADUŠA: Nekoliko hiljada građana uživalo u koncertu Viki Miljković i Nermina Handžića, pobjednika “Zvezda Granda”

Veličanstven koncert održan je večeras na Trgu mladih pred nekoliko hiljada ljudi. Razlog ovolike posjete bila je Viki Miljković koja je upotpunila 23. julsku večer.

Bio je ovo jedan od najtoplijih dana u godini kada je u pitanju Velika Kladuša, a Viki svojim nastupom, kao da je temperaturu podigla za koji stepen više. Ipak, to nije spriječilo brojne građane Velike Kladuše da i ovu noć provedu u dobroj zabavi i lijepom društvu.

Koncert je nastupom upotpunio i gost iznenađenja Nermin Handžić, pobjednik ovogodišnjeg serijala u “Zvezdama Granda”. Ono što je zanimljivo je to da je upravo Viki bila mentor Nerminu ove sezone.

Nermin je u ovom takmičenju ostvario ubjedljiv trijumf sa više od 128.000 glasova, a njih dvoje su večeras u Velikoj Kladuši također ostvarili pobjednički nastup i opravdali statuse muzičkih zvijezda koji nose.

Sedmicu će u nedjelju, 24. jula na Trgu mladih zaključiti jedan poseban događaj – cjelovečernji koncert pod nazivom „Veče kladuških muzičara“ na kojem će nastupiti brojni lokalni izvođači. Koncert počinje u 21:00h. Muzički program upotpunit će i DJ Gipsy.

Foto:RVK.ba