PO UZORU NA BOS. KRUPU // Ružnić poručio: “Istim patriotizmom izgraditi i naš USK u oblasti zdravstva, obrazovanja, privrede, turizma, obnovljivih izvora energije, poljoprivrede, kulture i sporta”

Izborna kampanja je na početku, ali već sad vide se jasne konture i poruke političkih stranaka, realna i nerealna obećanja, istina i neistina, a građani će sigurno 02. oktobra jasno prepoznati za koga je potrebno glasati.

Sinoć su brojni simpatizeri i članovi Narodnog evropskog saveza, njih više od 500, prisustvovali izbornom skupu NES-a u Domu kulture u Bosanskoj Krupi.

Prisutnima se između ostalih obratio i Mustafa Ružnić, nosilac liste za Skupštinu i premijer USK, koji je kazao kako iz Bosanske Krupe jasno poručuju da će na primjeru kako su Krupljani i Krupljanke sa srcem, patriotizmom i ljubavlju iz pepela digli svoj i jedan od najljepših bisera Unsko-sanskog kantona, istim patriotizmom izgraditi i naš USK u oblasti zdravstva, obrazovanja, privrede, turizma, obnovljivih izvora energije, poljoprivrede, kulture i sporta.