Juniorke ŽOK Velika Kladuša osvojile titulu prvaka USK

Juniorke ŽOK Velika Kladuša osvojile su titulu prvaka USK. Ovjera prvog mjesta prije mečeva posljednjeg kola uslijedila je nakon subotnje pobjede kladuških odbojkašica u Bosanskom Petrovcu rezultatom 1:3 po setovima. Na ovaj način pored osvajanja prvog mjesta juniorke ŽOK Velika Kladuša su nastavile i niz bez poraza u tekućoj sezoni. U posljednjem ligaškom susretu juniorke ŽOK Velika Kladuša igraju protiv ekipe Ključa, a iako susret nema rezultatski značaj očekuju pobjedu kako bi na taj način spustili zavjesu na fantastičnu sezonu.

I kadetkinje ŽOK Velika Kladuša su pobjedile u Bosanskom Petrovcu sa 0:2 po setovima i tako osigurale 2. poziciju, dok su pionirke/djevojčice doživjele poraz i nalaze se na 3. poziciji prije posljednjeg kola.

„Uzimajući u obzir da završetkom prvenstva dolazi i do značajnije smjene generacija jer četiri standardne prvotimke iz juniorske ekipe odlaze na dalje školovanje, koristimo priliku da im zahvalimo na dosadašnjem trudu i zalaganju uz želje za uspjeh u daljem školovanju i životu. Zahvala i svima onima koji su nam pomogli da ovu sezonu privedemo uspješno kraju prije svega trenerima, roditeljima, sponzorima i svima ostalim“, poručili su iz Uprave ŽOK Velika Kladuša.