Oglašavajte se na USN.ba (Unsko-sanske novosti)
Iskoristite prednosti internet oglašavanja i uz minimalan trošak kontrolirajte svoje investicije u marketingu i promociji Vaših proizvoda.

Zašto se oglašavati na USN.ba?
Putem USN.ba, brzo i jednostavno možete pokrenuti marketing kampanju integrirajući više kreativnih rješenja putem internet medija, koristeći različite oglasne formate i ciljane grupe. Grupa je kategorisana pružajući sve što Vam je potrebno – od sadržaja širokog opsega, specijaliziranih ili specifičnih sadržaja  do demografskog ciljanja. Naš stručni tim garantuje uspješnu pripremu, pokretanje, upravljanje i otimizaciju reklamne kampanje, kao i detaljno izvještavanje u realnom vremenu.

Ciljanje korisnika i sadržaja
Vašu kampanju pažljivo ciljamo ka specifičnoj korisničkoj grupi, bilo po geografskoj specifikaciji, interesima posjetilaca i slično.

CPP (cijena po prikazivanju)
je model zakupa oglasnog prostora u kojem oglašivač plaća za svako prikazivanje oglasa. Model je primjeren za najveće i najposjećenije Internet medije.

Fiksna cijena (flat rate)
je model zakupa u kojem oglašivač zakupljuje oglasni prostor ekskluzivno za određeno vremensko razdoblje. Fiksni zakup predviđen je za sponzorstva tako da oglašivač tokom dużeg razdoblja (3 mjeseca ili duże) gradi odnos s ciljnom grupom.

Kontakt:

E-mail: marketing@usn.ba

Marketing pozicije

Naslovna stranica

Izgled članka