Omiljen u svlačionici i pravi profesionalac: Iskusni bh. napadač produžio ugovor s Osijekom

Mihret Topčagić, iskusni bosanskohercegovački napadač, produžio je vjernost Osijeku, zvanično je potvrdio hrvatski prvoligaš, objavljuje portal scsport.ba.

Osijek mu je aktivirao klauzulu iz dosadašnjeg ugovora o mogućnosti produženja saradnje na još godinu dana u odnosu na lipanj ove godine do kada je vrijedio prvobitni ugovor.

Najstariji prvotimac (33) u svlačionici Osijeka, opravdao je očekivanja stručnog stožera, pa je brzo postignut dogovor o nastavku suradnje. Navodi se da je Mihret omiljen u osječkoj svlačionici, pravi primjer poštenog profesionalca, posve podređenog ekipi.

“Iskreno, u mojim godinama nisam mogao biti baš samouvjeren da će mi šef ponuditi novi ugovor. Hvala mu na povjerenju, što je tako odlučio, za mene je to velika stvar jer igram u velikom klubu na ovim prostorima. Uživam u Osijeku, sve mi je super i ovdje se baš lijepo osjećam. Drago mi je što ću produžiti boravak u Slavoniji, sretan sam i zbog svoje porodice, kao i zbog odličnih saigrača s kojima od prvog dana imam odličan odnos”, rekao je Topčagić, dodavši:

“Zavolio sam grad i ljude u njemu, ma baš sve mi odgovara! Ugodan je osjećaj igrati za Osijek, svakoga dana mlađima nastojim biti primjer profesionalnog odnosa u svemu, od pripreme za trening do pristupa na terenu. Na utakmicama nekada bude bolje, nekada malo lošije, ali sigurno uvijek želim najbolje za našu ekipu. Najljepši poklon za produženje ugovora bi mi sada bila pobjeda nad Hajdukom u nastavku utrke za titulu prvaka”.

Klupski menadžer Nenad Bjelica zadovoljan je onim što je Topčagić pokazao u dresu hrvatskog prvoligaša, a vrlo je bitno i sve ono vezano uz njegov karakter i ponašanje otkako je među Osječanima.

“Mihret je omiljen u svlačionici, možemo reći da je dobri duh unutar nje. Siguran sam da se svi u našim redovima vesele njegovom ostanku u Osijeku. U novi ugovor smo mu stavili jednu klauzulu na osnovu koje bi mogao biti naš član i do 2024. godine, sve ovisi o njemu i učinku kojega će imati na terenu. Nismo se željeli odreći usluga jednog takvog profesionalca na kojega se mnogi mogu ugledati. On uvijek svoje pošteno odrađuje, bez obzira je li u igri 90 minuta ili ulazi u sudačkoj nadoknadi. S obzirom kakav je profesionalac, a i nadalje vrlo upotrebljiv, nismo uopće dvojili hoćemo li ga zadržati u svojim redovima”, rekao je Bjelica.