ZGRANUĆE VAS ONO ŠTO SU JOJ PRONAŠLI U UHU: Mesecima mislila da ima UPALU, a kada su joj IZVADILI … ŠOK VIDEO!

Žena koja je tri meseca mislila da ima upalu uha ostala je zaprepašćena kada je saznala što joj zapravo uzrokuje bol.

Leksi Mahon je na Tik Toku podelila svoju priču, a u videu se vidi kako leži u bolničkom krevetu s maramicom na uhu, piše The Sun.

– Tri meseca sam mislila da imam upalu uha pa sam kupila malu kameru za uho, evo što sam pronašla! – rekla je Leksi u videu. Video je pokazao unutrašnjost njenog ušnog kanala, a duboko u njemu kopčicu (čepić) zlatne naušnice. U sledećem delu videa Leksi je u bolnici, a pored nje je doktor koji joj posebnim alatom pokušava izvaditi čepić što ju očigledno boli.

@lexijordanm bought one of those handy dandy ear cameras, look what i found😱 #fyp #earcamera #dontsleepwithearrings #hiddentreasure ♬ Oh No – Kreepa

U zadnjem delu videa ga drži na dlanu pokazujući njegovu veličinu. U opisu je napisala da zbog ove situacije nikada više neće spavati sa naušnicama, te da zaista ne shvata kako se to moglo dogoditi. Video je prikupio više od milion pregleda, a korisnici koji su ga pogledali bili su zgroženi. – Izgleda prestrašno, mislila sam da je neko oko koje će trepnuti – napisala je jedna korisnica.

– Meni su kao maloj iz uha izvadili nekoliko makarona – komentarisala je druga korisnica.