ZAVRŠENA OBDUKCIJA NAŠEG GLUMCA KOJI JE PRESUDIO SEBI: Evo šta je OTKRIVENO!

Njega je godinama mučila depresija

Glumac Bojan Lazarov (50) presudio je sebi u subotu oko 5 sati ujutru kada se bacio sa mosta na Adi, a obdukcija je pokazala višestruke prelome na celom telu, saznaje Telegraf.

Prema informacijama Telegrafa, Lazarov je pao na zemlju sa visine od 30 metara.

– Lazarov se tog dana dovezao svojim kolima do mosta. Parkirao kola, prešao dve zaštitne ograde i bacio se. Policija je njegovo telo pronašla na pločniku, a unutar automobila oproštajno pismo. U njemu je objasnio zbog čega se odlučio na samoubistvo. Uprkos svemu tužilac je naredio obdukciju tela – kaže izvor blizk slučaju.

Ovaj glumac mnogima je poznat po ulogama u “Klopci”, “Beogradskom fantomu”, “Mirisu kiše na Balkanu”, “Istini i lažima”, “Tajnama vinove loze”, “Crvenom mesecu”, “Vikendu sa ćaletom”.

Život ovog glumca obeležila je borba protiv teškog oboljenja. Njega je godinama mučila depresija, a pre dve godine pokušao je da oduzme sebi život.

Ipak, lekari su tada uspeli da ga sačuvaju.

Glumac je, međutim, nastavio da se bori protiv ove bolesti, ali uprkos “ratu”, oduzeo je sebi život skokom sa mosta na Adi.

Iza njega su ostala dva deteta, koja je dobio iz braka, koji se završio razvodom.

Bojan Lazarov je bio član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića.

Od 1996. godine je profesionalno glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.