Za 14 dana smršaćete 5 kilograma: Jelovnik Saše Popovića dovodi liniju do SAVRŠENSTVA za kratko vreme

Pred letovanje on uvek reguliše ishranu i tako istopi višak kilograma koji za vreme praznika dobije. Saša Popović kazao je da se tokom zime uvek malo ugoji jer jede začinjenu hranu, te onda mora da ide na dijetu kako bi došao do željenih kilograma.

— Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim! Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane — priča on.

— Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci. On dodaje da mu je dovoljno samo dve nedelje dijete da smrša.

— Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, izgubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program — kaže muzičar za Informer.

Popović kilograme koje dobije tokom praznika uvek “istopi” do leta kada odlazi sa svojom suprugom u Opatiju.
— Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima — priča Saša, koji ne podržava rigorozne dijete u kojima ljudi gladuju, jer brzo odustanu od mršavljenja.

— Najgore je kad se čovek opusti, nagoji i onda posle kaže: “E, od sutra ću da držim dijetu”. Onda sutradan krene, izdrži tri dana i posle toga gotovo, sve po starom. Kad se dobro najedeš i nisi gladan, onda ti je lako da kažeš da ćeš na dijetu!

Jelovnik Saša Popovića izgleda ovako:

Doručak: Kafa bez šećera i peciva

Ručak: Grilovana piletina

Večera: Dva kuvana jajeta i šargarepa

Savet: Što više fizičke aktivnosti u prirodi.

( Glossy )