Vlasnici su primijetili da njihov pas ne spava noću, a razlog ih je zgrozio (VIDEO)

Jedna je obitelj odlučila udomiti psa i dati mu novu šansu za život. Pas ih je istoga trenutka zavolio. Uživao je u igri s njihovim kćerima i znali su da će im on biti pravi prijatelj.

Bio je poslušan i vrlo brzo je učio sve čemu su ga podučavali. No, jedne večeri, primijetili su nešto vrlo čudno. Shvatili su da njihov ljubimac ne spava noću, već da stane ispred njihove sobe i promatra ih. To se ponavljalo svake večeri i nisu znali što im je činiti.

Najprije su ga odveli veterinaru, a nakon brojnih pretraga, ispostavilo se da je pas potpuno zdrav. Vratili su se, zatim, u azil iz kojeg su ga uzeli i ona su čuli tužnu priču. Saznali su da su ga njegovi prijašnji vlasnici u noći odnijeli tamo i više se nikada nisu vratili.

Pas je u tom trenutku čvrsto spavao, a kada se probudio, shvatio je da je ostao bez svoje obitelji od koje se nije uspio ni oprostiti. Kada su čuli tu tužnu priču, rasplakali su se i odlučili napraviti nešto kako bi pas stekao njihovo povjerenje.

Stavili su njegov krevetić kraj svoga kako bi mu pokazali da ga žele blizu. Nakon nekoliko tjedana, pas je konačno čvrsto zaspao i od tada se njegov strah nije vraćao.