Uspešan, atraktivan, pažljiv: Znate li ko je suprug Bojane Rajić?

Nekadašnja manekenka i bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića već neko vreme uživa u porodičnom životu s drugim suprugom

Bojana Rajić Đurđević, koja se svojevremeno bavila manekenstvom, javnosti je najpoznatija po braku s nekadašnjim golmanom Crvene zvezde, Partizana i srpske fudbalske reprezentacije Vladimirom Stojkovićem.

Ipak, ova ljubav je davna prošlost, a par je tačku na brak i zvanično stavio davne 2014. godine.

Bojana je kasnije pronašla sreću s biznismenom Branislavom Đurđevićem, kom je rekla “da” 2015. godine.

Dok s bivšim suprugom ima sina Lava, nekadašanja manekenka sa Đurđevićem je dobila sina Vukašina i uživa u skladnom porodičnom životu.

Ova lepotica obično čuva svoju intimu daleko od očiju javnosti, pa njenog supruga ne viđamo tako često na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram, ali s vremena na vreme podeli poneku fotografiju za koju pozira sa suprugom.

Tako je prošle godine, povodom godišnjice braka, podelila fotografiju nastalu u jednom lokalu, a na njoj grli svog dragog otpozadi i napisala na engleskom:

— Šest godina… Srećna nam godišnjica!

Bojana je, inače, u retkim prilikama kada je delila porodične trenutke na Instagamu pokazala kako sa suprugom uživa na slavljima i putovanjima, a imali smo priliku da vidimo i njihove romantične momente.

Đurđević je, inače, izvršni direktor za ekonomsko-finansijske poslove u Javnom preduzeću “Elektromreža Srbije”. On je studije završio u Bostonu, a radio je u više uspešnih kompanija u zemlji i inostranstvu.