U važnom trenutku joj uvek NEDOSTAJE NOVCA: Anđelka Prpić iskreno o privatnom životu i ulozi NJENOG SINA

Glumica je ispričala koji je to trenutak kada joj nestane finansija, a onda se osvrnula na karijeru svog mezimca i jasno progovorila o njegovom angažmanu.

Glumica Anđelka Prpić važi za jednu od glumica koju javnost voli zbog uloga koje je igrala u brojnim domaćim ostvarenjima. Međutim, kako ona poklanja svoj osmeh druguma, tako je i ona progovorila o tome da li ona voli da dobija poklone.

—Volim da ih dobijam, ali ne znam uvek lepo da odreagujem. I to se vežba, kao ono za kompliment. Kao ono “Što ti lepo to stoji” pa odgovoriš “2000 dinara” – Ko te pita gde si kupio i koliko košta? — zaključuje Anđelka.

Na pitanje koje to sitnice mogu da joj poprave dan, Anđelka odgovara:

— Dijamanti, parfemi, cipele, male torbe. Šalim se, ustvari ne šalim se, volim sve to, ali najviše uživam da imamo vremena mi koji se volimo, da možemo da se razgalimo, razgaćimo u onom lepom smislu, da pijemo dobra vina, jedemo dobru klopu… — zaključuje Anđelka u emisiji “Sve u svemu”.

Zatim su se voditeljka Marija i glumica Anđelka dotakle izlazaka u kafane.

— Kada pričamo o vremenu koje volimo da posvetimo nekoj instituciji, kafana zauzima visoko prvo mesto — rekla je Marija, a Anđelka je dodala:

— Mene časkom pogodi kafana, a ti zato ne pevaš često jer tebi baš treba da te pogodi kafana. Ti si sigurno osoba koja peva gore od mene — kroz osmeh je kazala Prpićeva, a zatim dodala:

— Volim da platim muziku, ali se uvek ispostavi da nikada nemam dovoljno kolko mi treba to veče, užas. Imam jedan jako veliki problem, a to je kad dođem na vrh jezika mi je ta pesma i nema šanse da je se setim. Uvek sebi kažem napiši čoveče taj spisak – zaključuje ona.

Zatim su se obe osvrnule i na prvu ulogu njenog sina Jakše i kako ona to komentariše:

— Moram da napravim sada jednu ogradicu, da kažem šta mi je nelagoda. To je potreba da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete. Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkov. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti. Ne smemo da stajemo na put njihovim odabirima i da treba da ih podržimo i damo vetar u leđa da biraju ono u čemu su osećaju dobro, gde se osećaju kao svoj na svom.

( Glossy )