U bolnici se vjenčao za ljubav svog života – sedmicu kasnije je preminuo

Teško bolesni Jeffrey se u bolnici vjenčao za ljubav svog života znajući da će ubrzo napustiti ovaj svijet. Sedmicu dana nakon vjenčanja je preminuo.

U ovom užurbanom svijetu lako je zaboraviti kako je život prolazan. Priča o Sarah Myler i Jeffreyju Beneschu nam to najbolje ilustrira.

Sarah i Jeffrey su se upoznali na Internetu 2012. godine preko „prijatelja od daljnjeg prijatelja.“ Kada su se napokon upoznali, nisu mogli zanijekati povezanost koju su osjećali jedno prema drugome.

„On je imao takvu velikodušnost. Volontirao je kao vatrogasac od svoje 16. godine. Bio je osoba koja bi sve učinila za druge“, opisala je Sarah ljubav svog života.

Sarah i Jeffrey su bili udaljeni 90 minuta, a kada im je veza postala ozbiljna Jeffrey se preselio u Virginiju kako bi bio sa Sarah, ali i da ona ne mora biti udaljena od obitelji.

Jeffrey ju je zaprosio prstenom svoje bake, 2015. godine. Kada je rekla „da“ niti jedno nije očekivalo da će se vjenčati u bolnici.

Paru se nije žurilo vjenčati. Bili su sretni i zaljubljeni te su znali da niti jedno nigdje ne ide tako da su im druge stvari bile prioritet – htjeli su kupiti kuću i stati na noge.

No, 2018. godine Jeffrey je dobio dijagnozu – imao je teške probleme sa srcem.

Par je tada počeo mnogo ozbiljnije razmišljati o planiranju vjenčanja, a Jeffrey se liječio.

Tada je došao koronavirus, a vjenčanje se odgodilo za još kasnije. No, oni su bili spremni čekati.

Na žalost, Jeffreyjevo se stanje pogoršalo do kraja 2020. godine. Par se nastavio moliti i nadati najboljemu. Brojali su dane do cijepljenja protiv COVID-a i Jeffreyeve transplantacije srca te do vjenčanja svojih snova.

Nažalost, samo nekoliko mjeseci kasnije Jeffreyju se pojavio krvni ugrušak u plućima te su mu liječnici rekli da nema još puno vremena.

Postalo je jasno da par mora održati vjenčanje u bolnici.

U manje od 24 sata su prijatelji, obitelj i osoblje bolnice organizirali ovom paru vjenčanje.

„Moja nećakinja i moja sestra su odmah krenule u akciju. Jeffreyjeva najdraža medicinska sestra pronašla je mjesto na otvorenom gdje se možemo vjenčati, a netko drugi je pronašao predivnog gitarista.“

Par se vjenčao samo dan nakon što su saznali da Jeffrey nema još mnogo vremena na ovome svijetu. Brak im, nažalost, nije legalan pred državom jer nisu imali vremena otići kod matičara, ali je legalan pred Bogom.

Vjenčanje je ujedno bilo i vrlo emotivno opraštanje jer je samo tjedan dana kasnije Jeffrey preminuo.

„Večeras sam izgubila supruga, partnera, moju ljubav i moju drugu polovicu“, napisala je Sarah, „Izgubljena sam. Zauvijek ću te čuvati u srcu.“

Sarah i Jeffrey su bili suprotnosti u mnogim pogledima. No, njihova ljubav je bila veća i od toga.