TUGA: Mile Zelenika (27) poginuo!

Zelenika je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći

Futsaler Hercegovine, Mile Zelenika (27) poginuo je teške saobraćajne nesreće, sinoć u Širokom Brijegu.

Povodom tragičnog događaja, oglasio se i MUP Županije Zapadnohercegovačke.

– Dana 28. 04. 2022. godine u 02:40 sati, Policijska uprava Široki Brijeg primila je prijavu da se u mjestu Dobrič, Široki Brijeg, dogodila saobraćajna nesreća. Po primljenoj prijavi policijski službenici PU Široki Brijeg su izašli na mesto događaja, gde je dežurni lekar Doma zdravlja Široki Brijeg konstatovao smrt osobe M. Z. (27) iz Širokog Brijega. O samom događaju obavešten je dežurni tužilac koji je naložio sprovođenje istrage.

Uviđajem je utvrđeno da je do saobraćajne nesreće došlo tako što je M. Z. upravljajući vozilom marke Sitroen krećući se iz smera Širokog Brijega u smeru Mostara, izlaskom iz leve krivine na delu magistralnog puta M6.1 u mestu Dobrič, izgubio kontrolu nad vozilom i istim sišao van kolovoza u desnu stranu i vozilom udario u zid dvorišta porodične kuće. Usled zadobijenih povreda vozač je na licu mesta preminuo – navedeno je u saopštenju.

Vest o smrti njihovog igrača, potvrdio i klub MNK Hercegovina.

– Bio si najpozitivniji član ovog kolektiva i ovaj klub bez tebe nikad više neće biti isti – između ostalog je napisano u saopštenju kluba.

Zelenika je također bio član i HNK Kreševo, a i igrao je za HNK Čapljina. Futsal je počeo da igra 2018. godine u Zrinjskom, a igrao je još za MNK Seljak.