Trudnica je izjavila “mora da se šalite” kada su liječnici na ultrazvuku potvrdili ono što je slutila

Roditelji koji po prvi puta iščekuju dijete o tome nemaju nikakvog iskustva. Prijatelji i obitelj daju podršku i savjete, ali pravo znanje dolazi s iskustvom iz prve ruke.

Stalni posjeti liječniku, hrana koju treba jesti, i sve ostalo što bi trebalo raditi u trudnoći, sve se to uči kroz iskustvo.

Monica Price žena je koja ima iskustva s majčinstvom pa je znala što očekivati kada očekujete bebu, ali to se promijenilo s trećom trudnoćom.

Monica je majka dvoje djece i ona i muž znali su sve korake i poteškoće koje ih očekuju. U 9. tjednu trudnoće posjetila je liječnika radi ultrazvuka. Povjerila se mužu kako joj se ova trudnoća čini drukčijom od ostale dvije.

Nagovorila je muža da snimi posjet liječniku i ultrazvuk jer se nije mogla riješiti instinkta koji joj je govorio da je ovaj put nešto drukčije.

Monica je bila zabrinuta i čekala je da joj liječnici priopće dobru ili lošu vijest i da joj uklone sumnje. Najednom, liječnik je shvatio da je ultrazvuk drukčiji od prethodnih, a ona je to ubrzo uvidjela.

Monica je počela jecati kada se njezin predosjećaj ostvario. Ona i muž ne očekuju samo jednu bebu, nego dvije!

Ova se mama rasplakala kraj supruga koji je rekao kako su oboje osjećali da se možda radi o blizancima. To se i dogodilo i Monica nije mogla suzdržati emocije. Njezinu sjajnu i emocionalnu reakciju pogledajte u videoprilogu.

Ova je obitelj dobila dodatni blagoslov kojeg nisu očekivali!