TANJA OD DUŠANA POBEGLA U BANJA LUKU? Savićeva objavila fotke sa putovanja, svima za oko zapala jedna stvar

Danas je u medije procurela vest da bivši muž Tanje Savić, Dušan Jovančević , planira da dođe u Srbiju, te da je Tanja zbog toga u jako lošem psihičkom, ali i fizičkom stanju.

Sada je pevačica iznenadila sve kada je objavila fotografiju iz Banja Luke i podgrejala sumnju da je tamo pobegla kod Draška. Naime, O Tanjinom odnosu sa gradonečelnikom ovog grada, Draškom Stanivukovićem, dosta se pričalo i pisalo, a sada je Savićeva podgrejala sumnje i zaintrigirala maštu javnosti.

Iako ovo može biti slučajnost, korisnici društvenih mreža uvereni su da je Tanja od agonije sa bivšim partnerom pobegla upravo kod Draška, a pevačica na fotografijama nije skidala osmeh sa lica.

Instagram

Podsetimo, Tanjina rođaka oglasila za medije i navodno ispričala teror kroz koji pevačica prolazi u proteklom periodu.

– Tanja često od Dušana dobija i uvrede i pretnje. Ona sve to ignoriše, ne odgovara mu, ne komentariše to u javnosti i tako ga još više nervira. On je jako besan kad pročita da joj dobro ide u životu, da je deca slušaju, da vole svoju školu i imaju drugare… Mislio je ona neće moći da se izbori, ali još kad vidi da joj i u ljubavi lepo ide, prosto pobesni. U jednom od poslednjih telefonskih razgovora sa sinovima, rekao im je da ga čekaju i da on stiže u Srbiju, što je Tanju jako uznemirilo. Pozlilo joj je, ceo dan joj nije bilo dobro. Ona najbolje poznaje tog čoveka i svesna je da je spreman na sve kako bi njoj naudio. E sad, dal blefira ili stvarno dolazi, niko ne zna – rekla je ona za Svet.