SVI SE PATOSIRAJU KAD ČUJU KOJE JE GODIŠTE DRAGANA KOSJERINA: Da li znate koliko ima godina VODITELJKA?

Izgleda kao devojčica!

Ona je jedna od najlepših i najzgodnijih voditeljki u Srbiji, a svojom harizmom i blistavim osmehom ulepšava male ekrane kad god se pojavi.

Pre nego što se prvi put okušala u poslu televizijske voditeljke Dragana Kosjerina je radila kao model, a jasno je i zbog čega. Voditeljka ima izuzetnu liniju, visinu, a o njenoj lepoti se svakodnevno govori.

Draganinu voditeljsku karijeru obeležio je sport. Ali, pre novinarstva Dragana je bila zainteresovana za modu. Pre svog punoletstva Dragana je već bila aktivna manekenka, osvojila je prestižnu titulu „Miss Teen”.

Upisala je Filozofski Fakultet u Beogradu. Međutim, Dragana je shvatila da je ta njena želja bila pogrešna i nije dugo uspela da studira na ovom fakultetu. Ubrzo je napustila Filozofski fakultet. Nakon kraće pauze, Dragana upisuje Fakultet za kulturu i medije i upravo od tog trenutka počinje njena uspešna priča.

foto: Printscreen/jutjub/RTS

Dragana Kosjerina za sada je zadovoljna vereničkim stažom, koji traje od jeseni 2019. godine. Tada je sa dečkom Bojanom Perduvom otišla na romantično putovanje u Atinu, a vratila se sa prstenom.

Ona je ovako govorila o svom partneru.

– Prirodno je da se ljudi interesuju. Ne krijem se, ali i ne zatrpavam medije detaljima iz privatnog života. Portali katkad nešto prenesu, na društvenim mrežama je sve dostupno, ali u tome nema ničeg lošeg. Intimu čuvam za sebe, a partnera na kog sam ponosna i sa kojim delim život, nemam razloga da krijem- rekla je za Blic.

foto: Instagram

Podsetimo, voditeljka Dragana Kosjerina vodila je takmičenje “Pesme za Evroviziju”, a njena toaleta je sve bacila u trans.

Pojavila se u žutoj toaleti, koja je istakla njene obline i figuru, a osmehom je “raspametila” sve, pa se o njenom izdanju uveliko pričalo na društvenim mrežama.

Dragana je ponela prelepu ogrlicu oko vrata, dok je kosu pustila da joj pada preko ramena, a pored nje na bini bio je i voditelj Jovan Radomir.

Dragana je rođena u Sarajevu, 22. avgusta 1987. godine, što znači da ima 35 godina, a mnogi ne veruju kada čuju budući da voditeljka izgleda dosta mlađe!

Koliko ste Vi mislili da ona ima godina? Tinejdžerka?!