STRAHUJE kako će njemu saopštiti TEŠKE REČI: Milica Dabović ogolila dušu i priznala da je sinu izabrala NAJGOREG OCA

Ona je u jednoj ispovesti priznala stvari o kojima retko ko želi da govori javno.

Bivša košarkašica Milica Dabović jedna je od srpskih najuspešnijih košarkašica, te su svi pomno pratili njene nastupe sa reprezentaciju Srbije. Međutim, nju život nije mazio, pa su joj se u životu desile razne stvari koje su dosta uticale na nju kako pozitivno, tako i negativno.

Neke od priča koje su mediji prenosili jesu njeni kiksevi sa muškarcima, ali i to da se odlučila da svog sina Stefana odgaja kao samohrana majka.

— Često pomislim na izreku “da su mi one godine, a ova pamet”. Sve bih promenila, od početka do kraja. Ne bih menjala jedino sina, ali njegovog oca svakako bih. Zaradila sam velike pare i ne stidim se to da kažem. Radila sam i stekla stan, kola i garderobu. Ništa mi nije palo s neba. Ali, i to je imalo svoju cenu. U noćni klub nisam otišla 15 godina. U kafanu sam ušla nekoliko puta, ali samo kad bi me sestra Ana povela. Nikada nisam pila, ni pušila. Kafu nisam okusila. To niko neće da pomene, ali će se zato svi baviti mojim tetovažama i nazivati me starletom samo zato što nemam problem da objavim sliku u kupaćem kostimu.

— Ubija me pomisao da ću jednog dana morati da mu kažem: “Stefane, oprosti što sam ti za oca izabrala najgoreg čoveka na planeti“. Kad sam bila u situaciji da prebrojavam svaki dinar kako bih kupila pelene i hleb, on je ukrao detetova kolica i prodao ih. Uvek sam se trudila da budem dobar čovek. Poštena sam, vredna, hoću da pomognem. Mogu da prođem ulicom uzdignute glave a da niko ne upre prstom u mene. Sačuvala sam obraz i to mi je najvažnije — izjavila je ona za Hello magazin.

( Glossy )