STIŽE BEBA U 74. GODINI! VERICA RAKOČEVIĆ OTKRILA SREĆNE VESTI, ZA NJU NEMA PREPREKA!

Kreatorka je ovde često dolazila, a Elena je baš bila vezana za nju i nikad je nije prežalila.

Kreatorka Verica Rakočević proslavila je 74. rođendan ispunjena ljubavlju i poslovnim uspesima. Ovim povodom otkrila je da rođendansko iznenađenje od supruga Veljka tek očekuje.

– Imam šestoro unuka, sedmo je na putu. Bogu zahvaljujem svakog jutra što kraj sebe imam čoveka koji me ispunjava i čini srećnom, što imam troje zdrave i prave dece, kojima se ponosim, i šestoro unučadi, a uskoro stiže još jedna unuka. Bila bih neispravan čovek kada ne bih bila prezahvalna – otkrila je da ju je ovog puta za rođendan najviše obradovala činjenica da će se još jednom ostvariti u ulozi bake.

Inače, ona sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem od venčanja u septembru 2013. živi na imanju koje je u blizini onog koje je nekada bilo njeno.

– Ova kuća pripadala je Verici sve dok je pre nekoliko godina nije prodala. Vidite kako je luksuzna, jedna je od najlepših na Avali. I dalje je zaštićena visokom ogradom, a sada je prazna. Šteta. Kreatorka je ovde često dolazila, a Elena je baš bila vezana za nju i nikad je nije prežalila. Prodala ju je jednoj firmi za male pare, imala je tada baš velikih finansijskih problema, pa joj je hitno trebao novac. Ta kuća je posle stavljena pod hipoteku, a sada je, zbog dugova te firme, u vlasništvu banke – ispričao je za “Kurir” komšija modne dizajnerke, koji je molio da mu se ne objavljuje ime.

Stanovnici Avale, inače, imaju samo reči hvale za kreatorku, koja je i deo svog biznisa prenela u okolinu Beograda.

– Pre nekog vremena ovde na Avalu je donela i dva velika kontejnera. To su one montažne kućice. Njene radnice tu šiju za njenu modnu liniju. Ovde joj je bolje i jeftinije, a svakako i lakše jer ne mora da ide za Beograd. Sve joj je tu nadohvat ruke – rekli su oni, a zatim i objasnili kako se bračni par Kuzmančević slaže:

– Verica i Veljko su divan par. Iako se po medijima piše da nisu u najboljim odnosima i da se razvode, to nije tačno. Baš deluju srećno. Često idu u jednu lokalnu kafanicu zajedno. Nova kuća im je baš sa ukusom uređena, zasadili su puno cveća. Idu često i za Beograd, tako da žive na dve adrese. Ovde je Verica pronašla mir, kao i mnogi poznati. Uopšte ne izigrava zvezdu, ponosni smo što je naša komšinica.