STIGLE NAJNOVIJE VESTI O MARIJANI ČVRLJAK SEIFERT!

Podsetimo, u trenutku nestanka Marijana je bila obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike

Marijana Seifert, pobednica regionalnog “Velikog brata”, nestala je u noći na sredu, a posle tri dana potraga za njom i dalje traje.

Kako se sada navodi, za sutra je planirana velika akcija u koju će se uključiti Hrvatska gorska služba spašavanja.

– Ronioci HGSS danas su se pridružili potrazi za ženskom osobom na području reke Save u Zagrebu. Pregledan je teren iz vazduha, obavljeni su zaroni kako bi se ispitao rizik i napravio plan za sutrašnju akciju. Pretraživaće se obe strane korita, 500 metara oko Mosta mladosti – stoji u njihovom saopštenju na platformi Tviter.

Od pronalaska njenih dokumenata i moblinog telefona kod mosta Mladosti u Zagrebu, novih tragova nije bilo, napominje „Slobodna Dalmacija”. Roditelji su je poslednji put videli na Uskrs, a suprug pred spavanje, noć pre nego što je nestala.

Podsetimo, u trenutku nestanka Marijana je bila obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (cveta orhideje na donjem delu leđa, glave jednoroga na levom bedru, dva tribala na levoj podlaktici i desnom zglobu, kao i tekstualnu na desnom ramenu, te na desnoj ruci znak beskonačnosti).