SRPSKI PEVAČ KOGA SVI ZNAMO IZ TAKMIČENJA UBIO SUPRUGU: To je bio slučaj koji još budi JEZU U KOSTIMA, monstruzono!

Iza nesrećne Jelene je ostalo troje maloletne dece

Zoran Gromović Zoka iz Travnika, muzičar i bivši učesnik šoua Pinkove zvezde pasatom je u Gornjem Putićevu kod Travnika usmrtio svoju devojku Jelenu Tursun, pevačicu s kojom je nastupao, 2015. godine nakon jedne od svirki.

Iza nesrećne Jelene je ostalo troje maloletne dece.

– Brutalno je pretukao moju pastorku Jelenu dok nije ostala bez svesti, a onda je nekoliko puta prešao preko nje automobilom – pričao je Nenad Škorić iz Vajske, očuh pevačice Jelene Turšum, koju je ubio njen bivši momak i kolega Zoran Gromović iz Travnika.

Foto: Printscreen

– Gromović je odvukao Jelenu do nekih vikendica. Tamo ju je tukao dok nije ostala bez svesti. Zatim je tri puta kolima prešao preko nje. Gazio ju je dok je nije ubio, a onda je zvao policiju, koja je pronašla telo moje poćerke – rekao je Nenad Škorić svojevremeno.

Veštak sudske medicine dr Zdenka Cirhlarža pred Kantonalnim sudom u Novom Travniku nabrojao je sve povrede koje je zadobila Tursun nakon što je vozilom tog 28. novembra 2015. u ranim jutarnjim satima u travničkom naselju Gornje Putićevo pregazio Gromović. Brojne povrede

Prema rečima dr Cirhlarža, Jelena Tursun imala je, između ostalog, višestruke prelome grudnog koša kao i prelome ključne kosti, obe karlične i preponske kosti, što ukazuje na delovanje teške statične sile.

– Povrede su nastale tokom jednog gaženja vozila koje se kretalo napred. Smrt je nastupila momentalno usled traumatskog šoka. Ni pravovremena lekarska intervencija ne bi sprečila smrtni ishod – rekao je dr. Cirhlarž.

Kantonalni tužilac Meho Bradić nije imao pitanja za veštaka, dok se branilac optuženoga po službenoj dužnosti Bekir Ferizović fokusirao na levi migavac jer je Tursun udarena levom stranom vozila, ali na licu mesta nije bilo tragova od loma levog migavca. Uloženi dokazi.

Isto je zanimalo i sutkinju Stanu Imamović, člana Sudskog veća. Dr Cirhlarž je kazao da ima tragova i na levoj strani vozila. Nakon što je tužilac Meho Bradić uložio materijalne dokaze, završen je dokazni postupak optužbe.

Odbrana je predložila da se na narednom ročištu sasluša sudski veštak Stipo Martinović. Zbunjeni svedok

Svedočio je i M. B. iz Viteza, čije je vozilo oštetio na parkingu optuženi Gromović. Svedok je prilično konfuzno ispričao da je njegovo vozilo malo oštetio Zoran Gromović, kojeg je poznavao odranije, ali tokom iskaza nije znao da objasni ni boju vozila niti je na pitanje branioca Ferizovića odgovorio na pitanje o eventualnim zaostalim delovima vozila. Kako je bilo reč o manjoj materijalnoj šteti, nije zvao policiju niti je od Gromovića tražio nadoknadu štete.