SRCEPARAJUĆE VESTI IZ DOMA KARLEUŠE! Niko nije očekivao da će OTIĆI: Jelena OSTALA SAMA! (FOTO)

Da li će odatle produžiti kod supruga i ćerki, koji su joj tokom ovih praznika posebno nedostajali ostaje da vidimo.

Praznici u domu Karleuša – Tošić od ovog Božića izgledaju nešto drugačije. Nakon što su se zbog sukoba udaljili na nekoliko meseci, Duško i Jelena Uskrs nisu proveli zajedno. Ova činjenica posebno je teško pala ćerkama Duška Tošića i Jelene Karleuše.

Kako su sa majkom provele više od mesec dana očevog odsustva, u vreme kada je na snazi još uvek bila zabrana prilaska Jeleni, ove praznike ćerke Duška Tošića provele su sa ocem na egzotičnoj destinaciji.

Naime, Duško je Atinu i Niku za uskršnje praznike odveo u Dubai, kako bi raspust provele uživajući u suncu i plaži.

A dok su njih troje u Dubaiju Jelena se otisnula na put u Tursku. Da li će odatle produžiti kod supruga i ćerki, koji su joj tokom ovih praznika posebno nedostajali ostaje da vidimo.

Inače, pevačica je pre par dana objavila svoju fotografiju kako leži u cvetnoj haljini na livadi, a onda poslala poruku koja je oduševila sve fanove.

“Heroina. Danas slavim 27 godina karijere. Šta smo sve zajedno preživeli doživeli dragi moji… Uspeli smo, zar ne? A ono najbolje tek sledi! Mnogo sam srećna što ćete uskoro čuti moj novi album i sve ono što smo vam spremili. Zaslužili ste jer ste sve ove godine uz mene, a ja to znam da cenim”, napisala je ona na Instagramu.

“Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva TV pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem. Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i USTAJANJA…Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na “vrhu sveta” sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek ali uvek SVOJA. Hvala za prvih 27 godina puta…”, dodala je ona.

foto: Instagram