SRBI OBOŽAVAJU MARIĆA, A KADA ČUJU KOLIKO GODINA IMA OSTANU PATOSIRANI: Znate li vi koje je GODIŠTE?!

Mnogi ostanu šokirani jer izgleda mladoliko!

Milomir Marić je srpski novinar, urednik, televizijski voditelj i publicista. Novinarsku karijeru je započeo još kao student Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Pisao je tekstove za brojne jugoslovenske listove, a 90-ih godina 20. veka postao je glavni i odgovorni urednik lista „Duga“.

Postao je prepoznatljiv po intervjuima sa političkim disidentima, bivšim komunističkim funkcionerima, kriminalcima, te ljudima čiji je rad u nekom momentu bio naširoko hvalje ali i kritikovan i zabranjivan.

Vesna Radusinović spada u red omiljenih živih spisateljica u Srbiji, a medijima je posebno interesantana i njena ljubavna priča sa Milomirom Marićem.

Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za “Intervju”, simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: “Imaš mnogo lepog sina”, a ona ga je šeretksi upirala: “Hoćeš da i tebi rodim jednog?” ispričala je svojevremeno za “Gloriu” ovu anegdotu Vesna.

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima.

Ono št je zanimljivo je da retko ko zna koje je godište Marić, budući da ga stalno viđamo na televiziji, a on izgleda mladoliko. Otkrićemo vam i ovu tajnu…

Milomir Marić je rođen u Gornjem Milanovcu 1956. godine. Sa tri godine mlađom sestrom je odrastao i školovao se u rodnom gradu. Kaže da su ga oduvek interesovale stvari koje njegove vršnjake nisu zanimale. Što znači da Marić ima 66 godina!