ŠOK ŠOK ŠOK! KARLEUŠA IZAŠLA IZ TUŽILAŠTVA I SVI SU U NEVERICI ZBOG EPILOGA: Ni Duško Tošić neće verovati!

Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj.

Nakon što je Jelena Karleuša navodno na Božić ove godine Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici, danas je saslušana pred sudom.

Pevačica Jelena Karleuša danas je u Prvom osnovnom tužilaštvu rekla da ne želi da krivično goni supruga fudbaler Duško Tošić.

Podsećanja radi, dana 07.01.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja koji se istog dana odigrao između supružnika J.K. i D.T.
U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema D.T. su od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno dana 03.03.2022. godine, nakon čega je dana 08.04.2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom J.K. obavljen razgovor. Ista je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug D.T. krivično goni zbog predmetnog događaja.

foto: Instagram printscreen/duskotosic/karleusastar

Podsetimo, policija po prijavi pevačice na Božić otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Tošiću je nakon toga izrečena kazna zabrane prilaska u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

“Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe”, oglasio se Duško tada nakon skandala.

foto: Instagram printscreen