SOBARICA IZNELA JEZIVE TVRDNJE O HOTELIMA I ONOME ŠTO SE DEŠAVA UNUTRA: Niste mislili da ovo postoji (VIDEO)

Nekoliko saveta treba ispoštovati

Dženesa Ričard iz Amerike, postavljajući snimke na TikTok postala je viralna ličnost na društvenim mrežama nakon što je otkrila tajne ugostiteljskih objekata, koje je naučila radeći u jednom hotelu.

Naime, ona je naterala svoje pratioce da se dobro zapitaju pre nego što sledeći put rezervišu neki hotel.

U tom maniru, posavetovala je pratioce da ne ležu na prekrivač koji se nalazi na krevetu, jer se ne pere toliko često koliko posteljina, ispijanja iz čaša koje su na raspolaganju u sobama, a zatim dodala da ne bi trebalo hodati bos po tepihu hotelskih soba, jer se on vrlo retko dubinski čisti.

@janessarichard Spilling some 🍵 as an ex hotel employee! #fyp #pregnant #pregnancy #canadianmamas #momlife #toddlermom #hotelsecrets ♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

– Većina hotela ne pere prekrivače između gostiju koji se smenjuju u sobi. Grozna stvar je što se to radi samo jednom godišnje. Čase se menjaju ako su gosti pili iz njih, ali ako izgledaju kao da ih nisu pipnuli, čekaju sledećeg gosta.

Međutim, istakla je i jedan lep savet, a vezan je za doručak i odnosi se na to da možete da zamolite osoblje da vam pripremi obrok paket, koji možete da ponesete sa sobom, ukoliko ne stižete na doručak na vreme.