SINOVI ŽIKE JAKŠIĆA LIJU SUZE ZBOG NJEGA!

Sinovi Žike Jakšića, Andrija i Dušan, ganuti su očevim gestom.

U želji da sve što je stekao ode u prave ruke, Žika Jakšić već je napisao testament, što je posebno zabrinulo njegove sinove.

Nakon razvoda sa Dajanom Paunović Žika je nekoliko godina živeo sam, a onda se u njegovu vilu na Bežanijskoj kosi uselio sin Andrija, a od nedavno sa njima živi i snaja Žike Jakšića, Jehoslava.

Ipak, veliku vilu i sve što je do sada stekao naslediće sinovi Žike Jakšića, a ponosni otac želeo je da to na vreme naznači u svom testamentu, kako među njegovom decom nikad ne bi došlo do sukoba.

– Žikin stariji sin Andrija se nedavno oženio, a potom i doselio u tatinu kuću na Bežaniji. Istina je da mu je Žika obezbedio stan, ali on za tu nekretninu ima druge planove. Žikina kuća je prostrana, ima dovoljno mesta za sve. I njemu je lakše da bude sa svojom decom nego sam, pošto da se ženi neće. Odlučio je i da napiše testament, kako se sutra njegova deca ne daj bože ne bi svađala i sve je podelio na ravne časti – kaže izvor za “Svet”.

Sinovi Žike Jakšića, Andrija i Dušan, ganuti su očevim gestom, ipak, pomalo su i uplašeni što je njihov otac prenaglio sa odlukom o pisanju testamenta, jer žele još dugo da uživaju u njegovoj beskrajnoj ljubavi i podršci.