SA 6 GODINA JE BIO GLAVNA ATRAKCIJA U SRBIJI, SNIMIO PESMU SA OGROMNOM ZVEZDOM: Danas Ljuba izgleda SKROZ DRUGAČIJE

Snimio je indijsku reklamu

Ljuba Stanković kada se prvi put pojavio u “Pinkovim zvezdicama” odmah je osvojio srca publike i članova žirija.

Ljuba je sa samo 6 godina pevao kao anđeo, a odmah je postao i glavna atrakcija.

foto: Print Screen Youtube / Severina

– Iskreno, pošto potičem iz jedne velike muzičke porodice, ja sam počeo sam da pevušim jos sa tri i po godine. S obzirom da i moja sestra peva i da se takmičila u trećoj sezoni, slušajući nju pažljivo dok je vežbala s tatom, još pre takmičenja, otišao sam u svoju sobu da vežbam i nakon nekih pola sata zamolio sam tatu da me čuje – pričao je tada petogodišnjak za ,,Pink”: Otpevao sam pesmu i tata je bio oduševljen. Tada sam imao četiri godine i tada sam naučio pesmu ,,Bato”.

– Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao, tražeći da me prijave u ,,Pinkove zvezdice”. Uz dogovor sa tatom i mamom, ja sam se prijavio i presrećan sam – pričao je nekad Ljuba.

Ljuba je u par navrata svojom interpretacijom rasplakao Jelenu Tomašević kao i Gocu Tržan.

A nakon takmičenja imao je nastupe u mnogobrojnim emisijama.

FOTO: Printscreen Instagram/ ljubomirstankovic_official

Mališan je sada značajno porastao i danas fura sasvim drugačiju frizuru. Stanković se još uvek bavi muzikom, peva i imam nastupe u inostranstvu, a pisalo se i da je dobio ulogu u jednoj indijskoj reklami.

Severina je pozvala Ljubu da bude gost na njenoj pesmi “Tutorial” za koju je snimila i spot, a ova pesma je postala ogroman hit koji se i danas rado sluša.