RUŽICA VELJKOVIĆ SE OGLASILA NAKON SEDAM GODINA: Tajna udaja, porođaj i životna promena, ovako sada izgleda! (FOTO)

Ono što se vidi iz priloženog jeste da nije izgubila lepotu i ladolikost, kao ni seksipil kojim je oduvek zračila

Ružica Veljković, bivša Modelsica, pre nekoliko godina bila je učesnik rijalitija “Parovi”.

Ona je pored lepote pokazala i da je oštra na jeziku, pa ne čudi što je stalno bila u centru zbivanja, a njeno učešće obeležila je i njena veza sa Filipom Đukićem, tatu majstorom, koji se oprobao i u Parovima i u Zadruzi.

U međuvremenu Ružica se udala za bogatog biznismena, sa kojim je dobila devojčicu i započela mirniji i porodični život.

Iako ima nalog na društvenim mrežama, na Instagramu se nije oglašavala čak sedam godina! A sada je iznenadila sve svoje pratioce kada je objavila svoju fotografiju nakon toliko vremena i pokazala kako sada izgleda.

FOTO: Instagram
FOTO: Printscreen Instagram

Ono što se vidi iz priloženog jeste da nije izgubila lepotu i mladolikost, kao ni seksepil kojim je oduvek zračila.

Kao neko koga kamere vole i kome je poziranje bio posao, činjenica da nije aktivna toliko dugo je bila više neko začuđujuća. Fanovi se nadaju da je ovo smao uvertira za njen povratak na društvene mreže i da će je sada češće viđati.

Ona je pobedila je u “Parovima” 16. jula 2016. godine i osvojila je glavnu nagradu od 30.000 evra, ostavivši na drugom mestu Nenada Marinkovića Gastoza sa kojim je imala turbulentnu romansu.

Rijaliti pobednica iza sebe ima turbulentnu prošlost. Ona je sada majka jedne devojčice i deluje kao da je njen život sada drugačiji iz korena.

Naime, Ružica je dobila ćerku sa izvesnim Markom koji je inače doktor u Švajcarskoj, a trudnoću je čuvala u tajnosti gotovo do samog porođaja.

O njenom privatnom životu, trenutno se gotovo ništa ne zna. Ipak, ekipa “Paparaco lova”, uspela je da je uhvati prošle godine, dok je sa mužem šetala Knez Mihailovom ulicom i tada se ona srdačno pozdravila sa Lepim Mićom, takođe učesnikom mnogih rijaliti programa.