Radnica škole je zgrabila učenicu za rame, nije znala da je kamera sve snimila

Radnica škole je zgrabila učenicu za rame kako bi joj otkrila vijest koju ima. Nije znala da je školska kamera sve snimila.

Tannah Butterfield (11) i već je godinama u sustavu za posvajanje, zajedno sa svojim bratom Teiganom i sestrom Tally.

Sve što je ona htjela je da ima svoju porodicu i dom zauvijek. Zajedno sa svojim bratom i sestrom je provodila vrijeme sa Jennifer i Jeffom Fisher koji su ih privremeno udomili. Nakon što su shvatili da poslije svoje dvoje biološke djece ne mogu ih imati više, odlučili su da posvojiti ovo troje siročadi u svoj dom.

Naravno, imali su namjeru posvojiti ih kada za to bude pravo vrijeme. Prvo su trebali proći neke prepreke, kao što su česte posjete sudu, gdje su se borili da posvoje svo troje djece. Na kraju su uspjeli i zamolili su školsku djelatnicu Jackie Alexander da vijesti prenese Tannah.

To je bio iznimno dirljiv trenutak, kada je Jackie rekla djevojčici što je čeka u budućnosti. Ona je stavila svoje ruke na njena ramena i rekla joj što se dogodilo, a Tannah je počela skakati od sreće.

Ono što one nisu znale jeste da ih je snimila školska kamera te je ovaj video postao viralan na internetu. Prikupio nekoliko miliona pregleda, a vi ga možete pogledati u prilogu.