Psi imaju veliko srce, a ovaj nevjerovatan slučaj je sve zadivio

Svima nam je poznato da psi imaju veliko srce i da su divni prijatelji, a ovaj slučaj, o kojemu više možete doznati u nastavku, je sve zadivio.

Da jednom ugledate malenu mačkicu samu na kiši, što biste učinili? Pa, većina ljudi bi pokušala pomoći. No, što je s psima? Bi li pas pokušao pomoći mačkici u nevolji?

Hazel, poseban pas mješanac, dokazao je da i psi imaju meko srce kada je riječ o napuštenim mačkama.

Hazelina vlasnica Monica pustila je svog psa u dvorište na toalet, a Hazel se vratila s nečim neočekivanim.

Hazel je prvo čula neobične zvukove pokraj ostave u dvorištu. Kada je otišla istražiti o čemu je riječ, pronašla je malenu, napuštenu mačkicu kako se trese od hladnoće. Bila je mokra i zazivala je svoju majku koja nije bila nigdje u blizini.

Hazel je pokušala doći do mačkice, no to ju je samo uplašilo. Tada je Monica primijetila da se Hazel ne vraća kući. Otišla je na prozor vidjeti gdje je. Hazel je tada primijetila da je Monica na prozoru te joj je pokušala dati do znanja da mačkica treba pomoć.

Za to vrijeme je mačkica izašla iz svog skloništa. Hazel i mačkica su počeli hodati prema kući. Mačkica je zastala nekoliko puta, ali je tada zastala i Hazel – htjela je da mačkica sigurno dođe do kuće.

Tada su došle do stepenica, ali je mačkica bila premala i preumorna da bi se popela. Hazel ju je vrlo nježno podignula i unijela u kuću.

Čim je mačkica bila na sigurnom u kući, Hazel ju je počela lizati i čistiti. Uskoro je mačkica bila potpuno suha i čista, a Monica joj je dala hrane i mlijeka. Bilo je jasno da mačkica jako dugo nije ništa jela.

Slijedećih nekoliko dana mačkica je nastavila rasti. Čim je dovoljno narasla, Monica ju je odvela veterinaru koji je potvrdio da je potpuno zdrava.

Tada je došlo vrijeme da mačkica pronađe novi dom. Na svu sreću, nije morala potpuno napustiti svoju novu prijateljicu Hazel budući da je Monicin brat odlučio udomiti mačkicu koju je nazvao Sheba. Novi vlasnik i Sheba se odlično slažu, no mačkica je ipak najsretnija kada posjeti Hazel i Monicu.

Psi imaju zaista veliko srce, a ovo je samo još jedan dokaz za to.