Prometna nesreća ga je potpuno paralizirala: Prije operacije imao je viziju osobe u raju koja mu je promijenila život

Ryanu Estradi život se promijenio nakon što je doživio automobilsku nesreću vozeći se do škole. Bio je skrhan. Ubrzo je doživio božanski susret i to mu je promijenilo pogled na svijet!

Ryan se vozio do škole jednoga jutra. Pokušao je zaobići biciklista no izgubio je kontrolu nad autom.

„Skrenuo sam kako bih zaobišao biciklista, ali dolazio mi je auto u susret pa sam morao brzo skrenuti natrag. Sjećam se da sam izgubio kontrolu nad autom, pogodio sam poštanski sandučić, a onda i stablo.“

Ryanovo je tijelo beživotno visjelo u olupini auta. Nije ništa osjećao. Dva „anđela“ koja su mu došla u spas i koji su pozvali hitnu pomoć mislili su da je mrtav.

„Vozilo je u jarku i netko beživotno visi u olupini. Pozivatelji misle da je mrtav“, glasio je službeni komunikacijski izvještaj o nesreći.

Ryan nije ništa osjećao zbog oštećenog kralježka u vratu i oštećenja kralježnice. Zbog toga je ostao paraliziran u rukama i nogama. Njegova se majka slomila. „To mi je bio najgori dan u životu. Gledala sam ga kako bespomoćno leži u bolnici i samo sam plakala“, rekla je njegova majka Caroline.

Ryana su pripremali za operaciju glave a on se osjećao loše.

„Trebao sam na operaciju i cijeli sam dan bio tužan, plakao sam“, rekao je.

Tada se dogodilo nešto nevjerojatno. Božanska vizija promijenila je sve!

„Sjećam se svoga ujaka, vidio sam ga kao u Raju. Rekao mi je da ću preživjeti operaciju i da će sve biti u redu, pa sam to znao i smijao sam se. Pogledao sam svoju mamu i rekao joj da će sve biti u redu – ujak Jack se brine za mene“, ispričao je Ryan svoju viziju.

Ryan je isto tako vidio svoga djeda kojeg je viđao sam na obiteljskim slikama. Njih se dvojica nikada nisu upoznali, a ipak ga je vidio u Božanstvenoj viziji!

„Mislim da to znači da je Raj stvaran, da je Bog stvaran i da postojim sa svrhom. Nisam umro bez razloga“, rekao je.

Iako mu je nesreća mnogo toga oduzela, ovaj božanstveni susret pomogao je da zadobije najvažniju stvar – vjeru.

„Mislim da se to dogodilo kako bi mi se povratila vjera. Nisam bio religiozan i prolazio sam kroz depresiju, ali otkako mi se dogodila nesreća svakoga se dana molim.“

Otkako je doživio nadnaravni susret Ryanov se pogled na život potpuno promijenio. To je promjena koja nastaje kada susretnete svoga pravog Spasitelja.

„Iako se čini usamljenim, Ryana nisam dugo vidjela tako sretnim“, rekla je majka Caroline.

Iako su liječnici zadovoljni što je Ryan pun nade, govore mu da se treba pripremiti za najgore. No, ovaj tinejdžer sa svojom se paralizom bori optimizmom. Vjeruje da će mu Bog pomoći u borbi i vjeruje da će za 6 mjeseci prohodati.

Isto tako vjeruje da Bog ima višu svrhu za sve.

„Mi tu svrhu ne znamo. Kada pogledate slike auta i nesreće, znate da postoji razlog zašto je ovdje i on će ispuniti svoje obećanje da će drugim ljudima nekako dotaknuti živote“, rekla je Caroline.

Ryan radi na svom oporavku a podrška dolazi sa svih strana. Zahvaljujući njegovom pouzdanju u Boga, Ryan se sa svim izazovima nosi s optimizmom. Molimo se za njegov oporavak. Kao i Ryan, nadamo se da ćemo vidjeti Božje djelovanje u njegovom životu.

„Stvarno ne znam zašto sam poslan ovdje, ali jedva čekam da otkrijem“, rekao je Ryan.