PROCURELI DETALJI SKANDALA DARKA LAZIĆA I UROŠA ŽIVKOVIĆA: Otkriveno SVE nakon toliko VREMENA, NEVERICA!

Živković je otkrio u kakvim je odnosima sa Lazićem

Popularni pevač Uroš Živković prvi put prokomentarisao je navode da se posvađao i tom prilikom potukao sa kolegom Darkom Lazićem.

Živković je otkrio u kakvim je odnosima sa Lazićem i šta misli o njemu.

– Darko i ja smo uvek bili u dobrim odnosima, on je dečko koga jako pošujem i dečko koji mi je bio uzor pevački, jer se mlad pojavio u Zvezdama Granda, moji roditelji su glasali za njega. On me je podržao na samom početku i pevao sam neka njegova privatna slavlja – rekao je Uroš za Telegraf.

– O tom dečku mislim sve najbolje. U meni ima prijatelja, može da me pozove kad god hoće. Da postoji neki pravi skandal i da sam se sa nekim stvarno potukao, mnogo bi to burnije odjeknulo – rekao je Živković.

Podsetimo, navodni sukob dogodio se na proslavi punoletstva ćerke Srećka Krečara, a mediji su pisali da je tada došlo do navodne tuče između Uroša i Darka. Tada je Darkova devojka Barvara Bobak govorila o “incidentu”.

– Ja sam Uroša videla samo na pet sekundi. Prišao je stolu, javio se i to je to. Da li su njih dvojica posle imali neku svađu, ja to ne znam jer nisam bila tu uopšte. Ja sam otišla u sobu po stvari, tako da, šta god da se tu izdešavalo, desilo se dok sam ja bila u toj sobi – ispričala je tada Barbara.

– Da li su se njih dvojica svađali ili šta god, nemam pojma. Kad sam sišla, videla sam njih trojicu-četvoricu kako stoje zagrljeni i pomislila: “Pijani idioti”. Prišla sam im i rekla Darku: “Idemo kući, dosta je”. Što se toga tiče, zaista nemam pojma šta se desilo. Moraćete Darka to da pitate – rekla je tom prilikom pevačica.