PRIZIVAJU NESREĆU: Momentalno izbacite ove stvari iz vašeg kupatila

Evo koje 3 stvari treba izbaciti i izbeći kada je reč o feng šui uređenju kupatila:

Prema feng šuiju, veruje se da postoje stvari koje su zabranjene u kupatilu, jer se smatra da tu stvaraju negativnu energiju i veoma slab protok novca.

Evo koje 3 stvari treba izbaciti i izbeći kada je reč o feng šui uređenju kupatila:

1. Slavine koje cure su često najčešća greška.

Curenje vode u umivaoniku, kadi, tuš kabini ili iz vodokotlića smbolizije “curenje” novca iz doma.Smatra se da curenje donosi siromaštvo, čini da se troškovi gomilaju, a novac izlazi iz vaše kuće.Zato je važno popraviti sve slavine i izbeći bilo kakvo kapljanje ili curenje vode.

2. Prazne bočice kozmetike, stare četkice za zube, izložene prljave peškire, smeće, slomljene stvari, polomljena ogledala, stalno pretrpana i otvorena korpa za prljav veš…

Svaki vid nereda u kupatilu čini da se iz njega širi loša energija ka celom domu.Potrudite se da sve prazno, slomljeno i nepotrebno izbacite iz kupatila. Ovo je prostor koji služi za održavanje čistoće, pa on sam treba uvek da bude uredan i čist.Kupatilo je najbolje uraditi u minimalističkom stilu,sa što manje stvari u njemu, kako bi se u njemu izbeglo “taloženje” loše energije.

3. Veštačko cveće

Ukoliko želite da dekorišete kupatilo ili osvežite njegov izgled, nikada u njega ne unosite veštačko i plastično cveće.

Ovo loše utiče na feng šui energiju, odiše umrtvljenom energijom, stagnira tok i zauzima prostor koji biste mogli iskoristiti za sveže biljke u kupatilu koje sjajno utiču an feng šui. Preporučuje se da u kupatilu gajite zlatni potos, bambus, paprat, zamija, ekuliptus, ženska sreća, čuvarkuća… Gajenje živih biljaka u kupatilu, u umerenoj količini može ulepšati prostor, ali doneti i srećnu, lepu energiju koja povoljno utiče na atmosferu u domu i finansije.