PREMINULA IVANA (41), NIJE USPELA DA SKUPI 170.000 DINARA: Njena poslednja poruka na Fejsbuku RAZARA DUŠU! (FOTO)

– Otišla si, ostavila bol i tugu za nama – napisala je Ivanina sestra.

Preminula Ivana, mučila se da skupi 170.000 dinara. Njena poslednja poruka boli: Feniks je danas opet pao

Ivana Filić (41) iz Obrenovca, koja je bolovala od karcinoma dojke, preminula je juče. Ivana je bila potpuno zdrava mlada žena do pre godinu i po dana, kada joj je dijagnostikovana teška bolest.

– Ode nam draga moja sestrice, ode. Otišla si, ostavila bol i tugu za nama, kome si ostavila tvog lepog anđela, šta će on bez tebe sad, kako da odrasta bez majke. Njemu će biti najteže. A tebe nek anđeli čuvaju i nek bog dragi podari rajsko naselje – piše u objavi Ivanine sestre.

– Eh, moj, tvoj i vaš život. Prestao sam da pitam šta je ovo, dokle, koliko. Njoj više nije potreban SMS, ni moj ŠER, ni Vaše deljenje. Ode draga Ivana, ode da odmori dušu svoju. Putuj Ivana gde nema bola, padanja, muke. Nije baš moralo ovako – piše u objavi na Fejsbuku.

Ivana se i sama poslednji put oglasila 30. aprila, kada je napisala:

– Feniks je danas opet pao. Trudim se petnim žilama da za početak prodišem, želim da budem kao i svi drugi, ali daće dragi Gospod Bog. Želim vam svu sreću.

Ivani je nakon primanja hemioterapija odrađena radikalna mastektomija i otklonjeno je 28 žlezda.

Nakon kontrolnog magneta abdomena ustanovljene su metastaze na jetri. Zbog jakih bolova u kostima, lekari su predložili skener gde su ustanovljene i metastaze na kostima.

Uprkos tome, nastavljeno je sa hemioterapijama, a metastaze su uočene i na kičmi. Zbog učestalih hemioterapija Ivanino zdravstveno stanje se pogoršalo, izgubila je na kilaži i nije imala snage da se samostalno kreće, dok su tumor markeri enormno porasli.