POCRVENELA OD STIDA! Glumac usred emisije otkrio tajnu iz prošlosti Suzane Mančić: “Bili smo slučajni partneri”!

Nije očekivala da će tako nešto javno izneti!

Glumac Tihomir Stanić otkrio je u jednoj emisiji tajnu iz prošlosti Suzane Mančić.

Naime, glumac i poznato tv lice gostovali su u emisiji kod voditeljke Ivane Baltić i tom prilikom Tihomir je otkrio tajnu zbog koje se Suzana postidela.

“Sa Suzanom sam išao u bioskop jednom, zajedno smo išli. Sećaš se, Suzana“, rekao je Tihomir.

Suzana je počela da se smeje na to, ali se videlo da joj nije baš bilo prijatno.

“Bili smo slučajni partneri“, napomenula je Suzi.

“Čekajte, jeste li izašli na sastanak?”, pitala je Ivana, što je glumac potvrdio.

“Izašli, izašli, bili smo na sastanku“.

Podsetimo, Suzana Mančić danas je u braku sa GrkomSimonom Ocomokosom, a prethodno je bila udata za Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke. Suzana je svojevremeno ispričala kako se ljubav između Nebojše i nje rodila iz velikog prijateljstva. 1989. godine.

Suzana je sudbonosno “da” tada rekla Nebojši, a jedina fotografija sa njihovog venčanja, poznata javnosti, svedoči o njihovoj tadašnjoj sreći.

Pa ipak, priča nije imala srećan kraj, kakav je osmeh sa slike slutio. Naime, nakon samo osam godina braka Suzana i Nebojša su se razveli, a jedina, pa ipak, neraskidiva veza među njima ostale su ćerke Natalija i Teodora.

Naime, iz velike ljubavi prema suprugu Suzana je bila spremna da zanemari svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu i da supruga, koji je otpočeo privatni biznis, prati svuda po svetu. Ipak, stvari su krenule da se odvijaju u pogrešnom smeru.

‒ Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.