Pisala je poruke dok je vozila, udarila u kamion i poginula: Posljednje riječi njezina majka nikada neće zaboraviti

Djevojka iz Kanzasa poginula je u prometnoj koja se dogodila jer je za vrijeme vožnje pisala poruke na mobitelu. Posljednje riječi izgovorila je svojoj majci, koja je sada poslala iskrenu molbu svima da izbjegavaju korištenje mobitela u vožnji.

Majka Jacque Tierce se prisjetila užasnog trenutka kada je saznala da se njezina kćerka Danielle Delgado Garcia (22) sudarila sa kamionom na putu na posao 26. svibnja.

Odmah je otišla u bolnicu u koju je njezina kćerka prevezena, u tom trenutku i dalje budna i sposobna da govori, piše Daily Mail.

– Mama, užasno boli! Stomak me jako boli. – rekla joj je kćerka.

Jacque je rekla kako je u tom trenutku uhvatila kćerku za ruku i rekla joj da je voli, prije nego što su je smjestili u helikopter i prevezli u drugu bolnicu.

Nekoliko sati kasnije Jaque je čula da joj je kćerka preminula od ozljeda.

U postu koji je objavila na blogu, majka je napisala kako je čula sirene nešto prije 8 sati tog jutra kada se desila nesreća i da se molila za sve, ne znajući da je u sudaru sudjelovala njezina kćerka.

Nekoliko trenutaka kasnije, dobila je poruku od kolege njezine kćerke, koji se zabrinuo što Danielle kasni i ne javlja se na telefon.

– Stalo mi je srce, znam da moja kćerka nikada ne kasni na posao. Kada se ni meni nije javila, počela sam paničariti – prisjetila se nesretna majka.

Otišla je u vrtić u kojem je bio Daniellein sin i saznala da je nekoliko minuta ranije njena kćerka poslala poruku odgajateljici da će baka uzeti njenog sina kasnije.

– Tada sam znala da su sirene bile zbog Daniellel – rekla je majka.

Ubrzo je dobila poziv s Daniellinog telefona, javila se iako je znala da sa druge strane linije neće čuti glas svoje kćerke.

To je bio policajac. Rekao joj je da je Danielle doživjela prometnu nesreću, vjerojatno dok je slala poruke na mobitelu.

Kada je čula da joj je kćerka preminula, Jaque je rekla kako “nije mogla ni plakati jer je bila u šoku”.

Nekoliko tjedana kasnije njezina majka je pokrenula kampanju u Danielleino ime, kako bi širila svijest o opasnosti korištenja mobitel tijekom vožnje.