PEVAČICA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Njena smrt PRVOG MAJA je sve uznemirila, a sada je otkrivena istina!

Poznato je da se pevačica godinama unazad borila sa psihološkim poremećajima

Pevačica Naomi Džad preminula je 1. maja, u 76. godini, a kako prenose strani mediji, suprug slavne pevačice, Leri Striklend, otkrio je da je ona izvršila samoubistvo.

Leri, sa kojim je članica sastava „The Judds” provela 32 godine, rešio je da prekine ćutnju otkrivši ovu šokantnu činjenicu, te je istakao da on i njegova porodica prolaze kroz vrlo težak period i da su im slomljena srca.

foto: Print Screen Youtube/ABC New

Poznato je da se pevačica godinama unazad borila sa psihološkim poremećajima, a u nekoliko navrata je javno govorila o borbi sa depresijom, pa i o samoubistvu.

– Svima koji žale zbog smrti nekoga ko je počinio samoubistvo, postavlja se neizbežno pitanje: Zašto se to dogodilo? Nažalost, nemamo baš dobre odgovore – napisala je 2018. godine pevačica u otvorenom pismu objavljenom u magazinu “People”.

– Znamo da suicidno ponašanje prati mnoge poremećaje u mozgu, kao što su šizofrenija, bipolarni poremećaj i depresija. Samoubistvo je zapravo jedno od vodećih uzroka smrti koje se može sprečiti među tim mentalnim bolestima.

Pevačica Naomi Džad inače je počinila samoubistvo samo jedan dan pre nego što je trebalo da bude primljena u Kuću slavnih kantri muzike, a ceremonija je u nedelju i održana, samo 24 sata nakon njene smrti.