Pas našao napuštenu jednomjesečnu bebu na ulicu, a ono što je uslijedilo dovodi do suza (VIDEO)

U Argentini je pas lutalica imena Way (Put, op. a.) pokazala ovaj heroizam životinje kada je naišla na napuštenu ljudsku bebu u jednoj ulici, u hladnoj zimskoj noći.

Česte su priče o ljudima koji su spasili životinje. Uostalom, naši četveronožni prijatelji često nemaju fizičke ili mentalne sposobnosti da bi se izbavili iz opasnih situacija koje su uzrokovali njihovi vlasnici.

Ponekad, doduše, javlja se situacija u kojoj je potrebno da naši dlakavi prijatelji spase život neke osobe. Iako su ovakvi slučajevi rijetki, oni su svjedočanstvo toga kako nježne i brižne životinje mogu biti.

U Argentini je pas lutalica imena Way (Put, op. a.) pokazala ovaj heroizam životinje kada je naišla na napuštenu ljudsku bebu u jednoj uličicu, u hladnoj zimskoj noći. Kujica je imala svoje leglo psića, i njezini su ju majčinski instinkti potaknuli da spasi život ove bebe.

Pas lutalica iz Argentine, imena Way, postala je glavna tema u gradu nakon što je naišla na napuštenu jednomjesečnu bebu u uličici jedne noći. 33-godišnja je majka navodno ostavila bebu da umre na niskoj zimskoj temperaturi.

Way je imala i svoje male psiće, te su joj majčinski instinkti za zaštitom svojih mladunaca bili u punom zamahu. Ona i njezini psići su okružili dijete i grijali ga cijele noći. Spasioci su se složili da je Way spasila bebu od sigurne smrti.

Way je odmah postala heroj, i lokalne su novine popratile njezinu nevjerojatnu priču.

Stanovnica Alejandra Griffa čula je plačeve bebe iduće jutro. Odmah je žurno odvezla dijete u bolnicu, a majka djeteta je privedena u policiju.

Pogledajte argentinski novinski izvještaj ove nevjerojatne ljubavne priče…

Majčinski instinkti spasili su život ovog djeteta, bez obzira na različitost vrste. Priča o Way zaista je nevjerojatna priča o suosjećanju.