Par je usvojio 4 djece, a onda su saznali da je supruga trudna. Ultrazvuk ih je ostavio u šoku!

Par je usvojio 4 djece, a onda su saznali da je supruga trudna. Ultrazvuk ih je ostavio u nevjerici!

Par u Pennsylvaniji želio je jedno: imati mnogo djece. Mnogi zaljubljeni parovi dijele ovu želju, no za neke je povezana s velikim poteškoćama i problemima. Nije svim parovima lako imati djecu. Više ljudi nego što mislite pokušavaju to godinama, a za neke se ta želja nikada ne ostvari.

Međutim, ovaj par je imao više sreće. Počeli su posvajati 2017. godine kako bi ispunili svoju želju da imaju obitelj. Ali također su znali da su u nekom trenutku željeli imati biološku djecu i željeli veliku obitelj s mnogo djece koju bi mogli voljeti i cijeniti. Ono što par nije očekivao je da će imati četvorke.

Oduvijek želeći veliku obitelj, Youngovi su posvojili četvero divne djece, prije nego je Maxine ponovno zatrudnjela. Maxineina trudnoća bila je iznenađenje za sve, jer su u kratkom roku udvostručili svoju obitelj. Imaju Henryja, njihovog 23-mjesečnog biološkog sina, 3-godišnjeg Elliotta, 4-godišnjeg Connora, 5-godišnjeg Parkera i 8-godišnjeg Aidena – a u julu 2020. obiteljje dobila četiri nova člana, tako da sada imaju ukupno devetero djece!

Pogledajte i podijelite video s prijateljima: