OVO JE PRVI MUŽ SUZANE JOVANOVIĆ, UDALA SE SA 17 GODINA: Imaju i sina, NIKO NIJE IMAO POJMA!

Saša Popović i Suzana Jovanović u braku su više od dve decenije, a retko ko zna kako je počela njihova romansa!

Suzana Jovanović je počela da peva već sa 14 godina. Suzana je radila svadbe, ispraćaje i ostale privatne proslave, a već sa 17 godina se udala za prvog muža, kojem je u 18. godini rodila sina Danijela.

Međutim, Jovanovićeva je ubrzo shvatila da nisu jedno za drugo i razvod je bio neminovan. Nakon toga Suzana je rešila da ne zapostavi školovanje, te je vanredno pohađala srednju trgovačku školu. Suzana je paralelno sa pevačkim nastupima davala ispite, a kada se preselila u Beograd sin je ostao sa bakom i dekom u Ralji kako bi završio školu.

Prvi susret Suzane i Saše dogodio se 1996. godine kada je Popović na nagovor drugarice došao na snimanje Suzaninog spota kako bi se upoznali. Kasnije je otišao u restoran gde je pevala Jovanovićeva, kako navodi portal “Srbija danas”, gde je celu noć naručivao pesme i tada joj je ostavio broj telefona.

Međutim, trenutak koji je bio presudan za njihovu vezu bio je kada je Saša jednom prilikom odvezao Suzanu u Jagodinu na nastup. Kada ju je dovezao poljubio ju je u obraz i tako je počela njihova romansa. Suzana se ubrzo sa sinom Danijelom doselila u Popovićev dom na Bežanijskoj kosi, a njihovu ljubav krunisali su brakom 1997. godine kada su napravili veliku svadbu u hotelu “Interkontinental”.