OTKRIVENO PRAVO LICE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ!

Anastasija je nedavno saopštila lepe vesti, a sada je isplivala ova objava

Nedavno je mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović raskinula vezu sa dečkom Đorđem Kuljićem, i to nakon pet godina zabavljanja, a onda se i posvetila karijeri gde je počela da ozbiljno nastupa po inostranstvu.

Do prekida veze je došlo jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji, kako zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza, a možemo da vidimo da se Anastasija oporavila od sega i počela da živi život punim plućima.

Mlada muzička zvezda sada još više brine o svom izgledu, te redovno odlazi na tretmane, a sada se snimila bez trunke šminke i to dok leži na stolu za masažu.

Pevačica na sebi nije ima ništa, osim belog peškirića kojim je prekrila grudi.

Ražnatovićeva je pokazala besprekoran izgled, zbog kog je dobila brojne komplimente, a mnoge je obradovalo to što nije izostala mala provokacija sa njene strane.

Podsetimo, Anastasija je nedavno saopštila lepe vesti – da je položila vožnju, te da je postala novopečni vozač.

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović nakon što je položila je vožnju odmah je sebi kupila džip od 40.000 evra.

Cecina ćerka je izabrala najnoviju “mašinu” sa ful opremom, jer joj je važno da vozi siguran auto.

– Anastasiji je dosadilo da je stalno neko odvozi i dovozi ili da koristi usluge taksija. Čim je položila vožnju, odmah se bacila u potragu za automobilom. Posle konsultacija sa Cecom i Veljkom odlučila se za škodu – započinje priču izvor blizak pevačici za Informer.