Otac svaku večer stoji na istom mjestu i čeka, a razlog je mnoge dirnuo do suza

Njezin otac svaku večer stoji na istom mjestu i čeka, a priča koja se krije iza ove fotografije je mnoge dirnula do suza.

Belen Cardenas (22) iz Paragvaja podijelila je na svom Twitter profilu fotografiju za koju nije očekivala da će postati viralna, a na kojoj se vidi njezin otac u kratkim hlačama i majici kako čeka autobus na stanici.

Djevojka je odlučila jedne večeri fotografirati oca, posvetiti mu nekoliko nježnih riječi i otkriti da je čeka svaki dan, bez obzira na vremenske prilike, kako bi svoju kći sigurno doveo kući da je nitko ne bi usput napao po mraku.

– Dolazim kući između pola devet i devet uvečer, a on me uvijek čeka na stanici. Stari moj, nemoj nikad prestati to raditi, puno te volim – napisala je djevojka.

Ova priča, koja je mnoge ganula i rasplakala, događa se svake večeri u paragvajskom gradu Nemba.

Belen je povodom toga dala i intervju za tamošnji medij Extra, gdje je otkrila da njen otac ima 72 godine i da je unatoč godinama, svaku večer čeka na istom mjestu.

Otkrila je također da ju je otac svakodnevno prije nekoliko mjeseci vodio na posao i dovodio kući, ali je shvatio da se mora osamostaliti, tako da se sada zadovoljava čekanjem da mu kćer dođe do stanice, kako bi je dopratio kući i eventualno obranio ukoliko bi je netko napao.

– Zahvalna sam mom ocu na svemu što je učinio za mene, moju braću i još više za mog sina. Uvijek je bio odličan otac i djed – zaključila je Belen.