Osuđivali su je što nije abortirala ovo dijete, no ona je odlučila roditi i voljeti (VIDEO)

Majku Lacey su osuđivali što nije odmah abortirala dijete deformiranog lica, no ona ih nije slušala. Odlučila je roditi i voljeti svog Christiana.

Kad je Lacey Buchanan bila trudna, nije ni slutila što je očekuje. Bila je uzbuđena zbog trudnoće i činjenice da će na svijet donijeti sina.

No, kako se dijete u njoj razvijalo, nešto je pošlo po zlu. Liječnici nisu bili sigurni što se događa, a mnogi su joj savjetovali da pobaci. No, ova majka je odbacila mogućnost abortusa i odlučila je roditi.

Nakon što je maleni Christian rođen, majka je morala biti još snažnija. Ljudi su bezobzirno buljili, postavljali pitanja i osuđivali njezinu obitelj ne znajući istinu. Jedna osoba joj je čak rekla kako je grozna osoba jer nije pobacila.

Iako mnogi ne mogu shvatiti ovu obiteljsku situaciju, jedno je sigurno: oni su još uvijek inspiracija mnogima.

Njezina priča i drugi video koji je objavila na YouTubeu nakon dvije godine od rođenja sina, pogađa hiljade ljudi. Ljubav i snaga ove majke su uistinu nevjerojatni.

Umjesto da pobaci, ona je izabrala ljubav i podršku unatoč teškim situacijama kroz koje prolaze. Njihovi životi nisu lagani, ali bezuvjetna ljubav pobjeđuje i to ih usrećuje.