ONA JE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI?! Savršene noge privukle pažnju, a tek kakav ŠORTS NOSI! (FOTO)

Lepa voditeljka je objavila dve fotografije na kojima pozira

Popularna voditeljka Prve televizije, Marija Savić Stamenić, važi za jednu od najlepših TV lica na našim prostorima, a osim harizme kojom pleni publiku je osvojila i svojim savršenim nogama.

Foto: Instagram/marijasavicstamenic

Marija već nekoliko dana boravi u Rimu na kraćem odmoru, a odakle gotovo svakodnevno objavljuje fotografije.

Lepa voditeljka je objavila dve fotografije na kojima pozira u kratkom teksas šortsu i u prvi plan naravno istakla svoje prepoznatljivo duge noge.

“Brutalne noge”, “Kakva bomba”, “Maro, kakva si lepotica i zgodnica”, “Obožavamo te noge”, “Kako sijaju na suncu”, samo su neki od komentara…

Kako izgleda Marija u šortsu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

FOTO: Printskrin: Instagram/marijasavicstamenic

Voditeljka Marija Savić Stamenić dugo je krasila informativni program RTS-a, a pre dve godine se odlučila na radikalan potez

Voditeljka Marija Savić Stamenić 15 godina je bila deo informativnog program RTS-a, a tada se odlučila na radikalan potez. Naime, ona je to jutro vodila poslednju emisiju na ovom televizijskom kanalu i od gledalaca se oprostila emotivnim rečima.

– Ovo je moja poslednja emisija na RTS. Vama hvala na poverenju i pažnji ne samo danas nego svih ovih godina. Hvala kolegama na svemu, hvala RTS-u. Odlazim sa RTS-a, ostanite uz ovaj kanal, a mi se vidimo na nekom drugom mestu – rekla je ona uživo programu u jutarnjoj emisiji.