”ONA JE MOJ ANĐEO”: Medicinska sestra pjeva umirućoj pacijentici koja boluje od raka (VIDEO)

Snimka medicinske sestre u Nashvilleu koja pjeva umirućoj pacijentici koja boluje od raka je mnoge dirnula.

Dok ona pjeva pjesmu oboljeloj 63-godišnjakinji, prisjetit ćete se pozitivnog utjecaja koji svi mi možemo imati na druge kada otvorimo svoja srca.

Margaret Smith je dijagnosticirana s rakom jetre prije godinu dana, a njezino se zdravlje jako pogoršalo tijekom prošlog tjedna. Nakon što je primljena u Vanderbilt bolnicu, Margaret je upoznala sestru Oliviu Neufelder, koju naziva svojim „anđelom“.

Olivia je provela sate s Margaret dok je njezina anestezija prestajala djelovati te ju je tješila u trenutcima pred smrt tako što joj je pjevala njezinu omiljenu pjesmu: „Dancing In the Sky“ od Dani i Lizzie. Ta je snimka na Facebooku pogledana više od 3,6 milijuna puta, a podijelila ju je Margaretina kćer, Megan.

„Nisi ju niti jednom namjerno napustila“, napisala je Megan, „Riječi ne mogu opisati zahvalnost i poštovanje koje osjećamo prema sestri Oliviji koju je moja mama nazivala svojim anđelom.

Tvoja predanost pacijentima je iznad svega što smo vidjeli te si zaista svijetlo u našem životu i ne mogu ti dovoljno zahvaliti za suosjećanje i ljubav koju si pokazala prema mojoj mami“, nastavila je, „Bog te blagoslovio.“

U intervjuu s lokalnom radio postajom, Olivija je razgovarala o svom emocionalnom iskustvu kao Margaretina medicinska sestra, te je objasnila da joj je to iskustvo mnogo donijelo te joj je postavilo mnoge izazove. Jasno je, iz njezinih suznih očiju na snimci, da je Olivia stvorila vezu sa svojom pacijenticom.

Nakon što je premještena u starački dom, Margaret je preminula u četvrtak. „Saznanje da će plesati u nebu i pjevati s anđelima mi daje mir tijekom ovog tužnog vremena“, rekla je za radio, „Molim se da ova priča pomogne ljudima pronaći utjehu u tamnim danima koji su možda pred njima.“