Objavila je razgovor tate i sina na toaletu, nije ni slutila što će uslijediti (VIDEO)

Mama je objavila urnebesan razgovor tate i sina na toaletu. Nije ni slutila koliko će ta snimka postati popularna na internetu.

Učenje djece kako da koriste toalet nešto je jako zahtjevno za svakog roditelja. Neka djeca se lako naviknu na život bez pelena, no za neke je to jako teško.

Taj postupak nije za nestrpljive. Neki roditelji koriste naljepnice, poticaje i razne druge metode kako bi naviknuli dijete na toalet i nagradili ga. Otac Greg DeVito ima jako duboke razgovore sa svojim sinom Mattom dok se Matt uči sam ići na toalet.

Snimka jednog tog razgovora je razveselila mnoge ljude. Dani DeVito snimala je svog supruga i sina na toaletu kada je Matt počeo voditi razgovor jako neobičnim glasom. Ona je tu snimku odlučila podijeliti na društvenim mrežama. No, nije ni slutila koliko će postati popularna:

„Ne znam kako je sve ovo počelo. Snimila sam ih u utorak te sam snimku stavila na Internet u četvrtak prije nego sam otišla u krevet. Nakon što sam to učinila, pomislila sam: ‘O čovječe, ovo je smiješno. Možda sam trebala čekati do jutra’. Tada je u petak sve poludjelo. Neprestano sam dobivala obavijesti“.

Ovaj smiješni video tekao je ovako: Matt je sjedio na toaletu dok je Greg bio pokraj njega i ispred njega. Imali su razgovor o tome što se događa na toaletu kada je Matt izjavio pomalo jezivim glasom:

„Nisam kakao. Piškio sam“.

Greg se iznenadio sinovim novim glasom. Kao da je bio druga osoba.

„Samo malo, nisi kakao?“

„Ne, piškio sam“.

„Mislio sam da si i kakao“.

Tada se vratio jezivi glas:

„Nisam kako, piškio sam“.

Greg nije mogao izdržati te se počeo smijati toliko da je proplakao. Matt se tada uzbunio:

„Jesi li tužan?“

„Ne nisam, toliko se trudim da se ne smijem da sam počeo plakati. Smiješno je. Ti si mi smiješan“.

Za svaki slučaj, Greg je opet pitao:

„Jesi li kakao?“

Tada je Matt ponovno odgovorio svojim jezivim glasom:

„Nisam kakao, piškio sam“.

Tada su si u smijehu dali petice. Nitko nije znao zašto je Matt promijenio glas, ali su sretni što su sve to uhvatili na kameri. Kažu da je on samo zabavan dječak te da nisu imali pojma da će tako reagirati. Matt je nastavio koristiti svoj „Darth Vader“ glas otkad je s roditeljima vidio svoju snimku.

Čak su dvije vrlo poznate osobe, Kirsten Bell i Alyssa Milano, podijelile njegovu snimku.

Na svu sreću, maleni Matt nema pojma da je postao Internet zvijezda. On je usredotočen na to da nauči ići na toalet i da nastavi zabavljati svoje roditelje. Njegova je mama rekla:

„Matt nema pojma. Pokušala sam mu reći da Anna iz Snježnog kraljevstva misli da je smiješan, a on se složio da je. On je jako zabavan. Obitelj nam je jako raspršena tako da Facebook koristimo da budemo s njima u kontaktu i podijelimo zanimljive trenutke, ali ovakvo nešto nikada nismo očekivali“.

Čini se da imamo budućeg komičara.