O VODITELJKINIM NOGAMA BRUJI SRBIJA! Malo ko može da joj STANE NA CRTU, muškarci LUDE kada je vide u OVOM IZDANJU

Tu su i lepota, šarm i harizma!

Na našim tv ekranima dominiraju lepe i zgodne voditeljke. Neke od njih vam požele “dobro jutro”, neke u zabavnim emisijama šire pozitivnu energiju i vedrinu ili vas izveštavaju o najvažnijim događajima u zemlji i u svetu. Zajednička im je lepota, osmeh, harizma i šarm.

Ona je jedna od najharizmatičnijih i najlepših srpskih voditeljki. Gledaoci pored malih ekrana zapamtili su je po informativnoj emisiji „Beogradska hronika“.

Važi za velikog profesionalca na RTS-u, a njen život nikada nisu pratili skandali. Jedna je od retkih voditeljki koja nikada nije imala određene estetske zahvate, iako nema ništa protiv njih.

Naša poznata voditeljka Slađana Tomašević na društvenim mrežama često obraduje pratioce svojim fotografijama, na koje neretko dobije niz komplimenata.

FOTO: Printscreen Instagram/sladjana.tomasevic

Za nju kažu i da je voditeljka sa najlepšim nogama, a ona na to odgovara da sve duguje dobroj genetici.

Voditeljka važi za jednu od najlepših i najzgodnijih na našoj sceni, a novom fotografijom je ponovo pokazala i da ima stila.

Ovog puta Slađana je pokazala zanimljivu odevnu kombinaciju, kao i svoje duge i izvajane noge, a pratioci su joj u komentarima poručili da izgleda bolje nego ikad. Cvetna haljina joj odlično stoji, moramo priznati!

“Najlepše noge na malim ekranima”, “Kao devojčica si”, “Prosto blistaš”, samo su neki od komplimenata koje je dobila.