O PEVAČICINOM BRAKU JE BRUJALA SRBIJA, META JE MNOGIH SKANDALA: Danas ima svoju EMISIJU, ali i MLAĐEG MUŠKARCA

Znate li ko je na fotki?

Naša pop pevačica pre grupe “Tap 011” bila je član benda “Distorzija”. Pre 28 godina dobila je nagradu za najbolji vokal, na festivalu domaćih bendova, pa je tim povodom gostovala u emisiji “Paket aranžman”.Ona je na snimku koji datira iz 1994. godine imala smeđu kosu i šiške, što se dosta razlikuje od pevačicinog današnjeg izgleda s obzirom na to da je već dugi niz godina znamo kao plavušu.

Na televiziji Politika u to vreme promovisali su se brzi bendovi Srbije, a Goca Tržan je dobila nagradu za najbolji vokal u bendu Distorzija.

Goca Tržan iza sebe ima pet studijskih albuma, veliki broj singlova i hitova, a bila je i stalna članica žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”. Trenutno vodi emisiju “Goca show”.

Podsetimo, nakon razvoda sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku, Goca se udala za bubnjara Rašu Novakovića i sada je u srećnom i skladnom braku.

Goca i Raša već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji, ali im to, za sada, ne uspeva, ni posle nekoliko pokušaja vantelesne oplodnje.

Pet puta je pokušala veštačkom oplodnjom da ostane u drugom stanju i zasnuje porodicu sa suprugom, ali i ovog puta ishod je negativan.

– Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna – sa knedlom u grlu rekla je Goca u emisiji „Premijera”.