Novorođenče je poplavilo, ali Bog je poslao ovu policajku da mu spasi život

Roditelji su se uplašili kada su vidjeli da je novorođenče poplavilo i skoro umrlo u autu. Hvala Bogu da je poslao policajku koja mu je spasila život.

Možete li zamisliti užas roditelja koje gledaju kako njihova novorođena beba postaje plava? Točno se to dogodilo Joeu Schleicheru i njegovoj supruzi s njihovom kćeri Oliviom koja je bila stara samo 12 dana.

Na svu sreću, Bog je poslao pravu osobu te ju je postavio na pravo mjesto u pravo vrijeme kako bi malena Olivia bila spašena.

Joe i njegova supruga su znali da nešto nije u redu s njihovom kćeri, Oliviom. Odmah su autom krenuli u bolnicu. Prije nego su stigli tamo, situacija se pogoršala.

Olivia je bila vrlo nervozna tijekom vožnje. Tada ju je mama pogledala i uvidjela da nešto ozbiljno nije u redu.

Joe je objasnio: „Supruga je rekla da Olivia ne diše i da ju moramo maknuti iz sjedalice. Tada nam je automobil bio zaustavljen na crvenom svjetlu.“

Roditelji su se uspaničili kada su vidjeti da Olivia postaje plava. Samo nekoliko automobila ispred njihovog bila je policajka Kristin Mitrisin.

„Čula sam kako me netko doziva“, rekla je Kristin, „Vidjela sam muškog vozača kako mi maše te sam spustila prozor.“

Kada je Joe objasnio Kristin što se događa ona je odmah reagirala. Uzela je bebu te je započela masažu srca. Drugi se prolaznik isto zaustavio te je donio Kristin AED uređaj iz njezinog automobila. Kristin je radila masažu srca, a taj je prolaznik koristio AED uređaj kako bi analizirao Olivijine otkucaje srca.

U konačnici je Olivia zaplakala, ponovno je disala!

Policajka je pomogla obitelji da odvedu Oliviu u bolnicu gdje je sada na liječenju za problem sa srcem koji zahtijeva operaciju. Olivia je živa te će dobiti svu potrebnu njegu zbog Kirstin koju je Bog stavio na pravo mjesto u pravo vrijeme.

Kristin je dodala: „Znam da me je Bog poslao tamo taj dan da pomognem toj bebi.“

Roditelji su jako zahvalni policajki te bi se voljeli s njom ponovno vidjeti kada Olivia potpuno ozdravi te joj žele od srca zahvaliti jer je spasila život njihove kćeri.